Coaching to proces, podczas którego będziemy razem odkrywać Twoje cele, potrzeby i marzenia.

Będę Cię prowadzić i wspierać na tej drodze, abyś mógł zrealizować swoje cele i osiągnąć zmiany, których pragniesz. Coaching to metoda, która pozwoli Ci znaleźć odpowiedzi na pytania dotyczące Twojego życia, kariery, relacji i innych obszarów, w których chcesz się rozwijać.

W mojej pracy łączę klasyczne narzędzia coachingowe z technikami medytacji, wizualizacji i pracy z oddechem. To pozwala sięgnąć głębiej i odkryć to, co dotychczas było niewidoczne. Dzięki temu otwierają się nowe możliwości i następuje głęboka zmiana. Jestem coachem od 2017 roku oraz prezesem Fundacji Rozwoju Świadomości Emocjonalnej EmocJa. Nasza fundacja ma na celu rozwijanie samoświadomości, naukę rozpoznawania potrzeb, wartości i akceptacji emocji u ludzi w każdym wieku. Moje doświadczenie obejmuje wiele godzin pracy coachingowej z kobietami, co pozwoliło mi być świadkiem wielu transformujących procesów.

Zapraszam Cię na sesję rozpoznawczą, która pozwoli nam bliżej się poznać i zdecydować, czy rozpoczynamy proces coachingowy.

To idealna okazja, aby przekonać się, jak coaching może wpłynąć na Twoje życie i wesprzeć Cię w osiągnięciu Twoich celów.

Serdecznie zapraszam do skorzystania z coachingu w Lublinie i rozpoczęcia inspirującej podróży odkrywania siebie i osiągania swojego pełnego potencjału.

Anna Zmysłowska

Prezes Fundacji EmocJa
Specjalistka od transformacji emocji i transformacji rodzin

Z wykształcenia mgr socjologii, coach ICI (International Association of Coaching Institutes), w trakcie szkolenia psychoterapeutycznego w Instytucie Integralnej Psychoterapii Gestalt. Ukończyła trening MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction), jest nauczycielem uważności AMdM dla młodzieży na licencji Akademii Mindfulness Michaela Sandersona Sandersona, praktykiem Metody Kids” Skills – „Dam Radę!” oraz „Jestem z ciebie dumny!” – opartej na Podejściu Skoncentrowanym na Rozwiązaniach. Jest trenerem TUS (Treningu Umiejętności Społecznych) oraz TZA (Treningu Zastępowania Agresji). Od 10 lat pracuje z dziećmi i młodzieżą pomagając im rozwijać kompetencje emocjonalno-społeczne poprzez prowadzenie warsztatów grupowych jak i pracę indywidualną. Prowadzi również warsztaty dla rodziców i opiekunów- “Szkoła Uczuć”, której jest współtwórczynią i realizatorką oraz szkoleniowe rady pedagogiczne dla nauczycieli. Specjalizuje się w pracy z kryzysami, trudnościami emocjonalnymi i społecznymi u dzieci i młodzieży oraz u osób dorosłych. Od 2017 jest prezesem Fundacji Rozwoju Świadomości Emocjonalnej EmocJa, której misją jest rozwijanie samoświadomości, nauka rozpoznawania potrzeb, wartości i akceptacji emocji przez ludzi w każdym wieku.

Zapisy i informacje:
Fundacja Rozwoju Świadomości Emocjonalnej EmocJa