Coaching indywidualny Anna Zmysłowska

Coaching

Coaching – czym jest?

W moim wydaniu to godzinne spotkania, podczas których zdiagnozujemy twoje cele, potrzeby i marzenia. Wspólnie będziemy  iść  drogą w której będziesz  odkrywać co możesz zrobić, by je zrealizować., ja natomiast będę Cię prowadzić i wspierać. Na końcu tej drogi czeka zmiana, która daje konkretne efekty i  zgodę na siebie. Ty decydujesz, gdzie dojdziesz.

Jak wygląda proces coachingowy?

Będę zadawać pytania. Niektóre trudne. Będę zadawać prace domowe. Obowiazkowe  Wszystko po to, byś lepiej zrozumiał(a) siebie, odkrył(a) swój potencjał, zdiagnowował(a)swoje ograniczające przekonanie  i wrszecie ruszył(a) z miejsca.

W swojej pracy łączę  klasyczne narzędzia coachingowe z medytacją, wizualizacją i pracą z oddechem.  Dzięki temu  odkrywasz to co do tej pory było nienazwane, nieodkryte, niedotknięte, a tylko wtedy jest możliwa głęboka zmiana.

Od 2017 jestem prezesem Fundacji  Rozwoju Świadomości Emocjonalnej EmocJa, której misją jest rozwijanie samoświadomości,  nauka rozpoznawania potrzeb, wartości  i akceptacji emocji przez ludzi w każdym wieku. Mam na koncie wiele godzin pracy coachingowej z kobietami dzięki czemu byłam świadkiem wielu transformujących procesów.

Więcej na mój temat Przeczytasz w zakładce “O Fundacji”

Co proponuję?

Na początek zaczynamy od sesji rozpoznawczej po której zdecydujemy czy rozpoczynamy proces coachingowy.

Cena sesji rozpoznawczej 200 zł 60 min.
Cena każdej kolejnej sesji 170 zł

emocja
Statyczna nakladka
Fundacja Rozwoju Świadomości Emocjonalnej EmocJa