Programy i warsztaty dla dzieci, rodziców, opiekunów i nauczycieli

Oferujemy różnorodne programy, warsztaty i szkolenia, które mają na celu wsparcie osób w różnym wieku, od dzieci po dorosłych, w rozwoju kompetencji emocjonalnych.

Dla nas najważniejsza jest praktyczna aplikacja wiedzy. Dlatego nasze zajęcia są interaktywne, angażujące i oparte na praktycznych ćwiczeniach. Dajemy naszym uczestnikom narzędzia i strategie, które pomagają im radzić sobie ze stresem, konfliktami, budować zdrowe relacje, zarządzać emocjami i rozwijać własne potencjały.

Warsztaty w Pracowni Juranda 7

Oferta popołudniowych warsztatów dla dzieci i młodzieży w Pracowni EmocJa na ul. Juranda 7 w Lublinie. Warsztaty „Moje Szczęśliwe Dziecko” oraz „Nastolatek na Tak”, a także popołudniowe grupy terapeutyczne dla dzieci i młodzieży.

Pracownia EmocJa Juranda 7 w Lublinie

Warsztaty w szkołach i przedszkolach

Organizujemy warsztaty dla zespołów klasowych. Tematy to: „Język emocji”, „Stop agresji”, „Nastolatek na Tak”, „ABC Emocji”. Organizujemy również wycieczki leśne dla dzieci.

Lubelski Instytut Emocji

Już wkrótce opublikujemy informacje o planowanych szkoleniach.

Wsparcie terapeutyczne

Poradnictwo psychologiczne i pedagogiczne, coaching, psychoterapia, grupy terapeutyczne, grupy wsparcia. Dla dzieci, młodzieży, rodziców i nauczycieli.

Nieszkoła, ale uczymy

Innowacyjne zajęcia edukacyjne dla dzieci. Realizujemy podstawę programową inaczej.

Półkolonie i ferie

Organizujemy półkolonie letnie oraz ferie zimowe. Dzieci kreatywnie spędzają czas w Pracowni EmocJa w Lublinie, a także w Leśnej Szkole oraz podczas wycieczek.

Szkolenia dla nauczycieli

Umiejętności komunikacyjne, które pozwalają nauczycielom budować pozytywne relacje z uczniami i rodzicami.

Warsztaty Fundacji EmocJa w Lublinie oragnizowane w szkołach i przedszkolach

Warsztaty dla rodziców „Szkoła Uczuć”

Warsztaty dla kobiet

Pracujemy nad rozwijaniem samoświadomości, budowaniem więzi z samą sobą i poszukiwaniem autentycznego „ja”.

Konferencje

Organizujemy konferencje tematyczne z udziałem ekspertów z dziedzin edukacji, psychologii i psychoterapii.