Mapa marzeń

Warsztat dla kobiet Sztuka tworzenia szczęśliwego życia. Spotkanie w kobiecym kręgu w Termach Pałacowych w Nałęczowie.

Trwają zapisy na warsztat dla kobiet „Mapa marzeń”, Termy Pałacowe Nałęczów, 20-21 stycznia 2024 r. Zapraszamy

Mapa marzeń – sztuka tworzenia szczęśliwego życia. Spotkanie w kobiecym kręgu.

• Wartości jako drogowskaz
  • Mapy Marzeń
  • Praca z wizją
  • Praca z ciałem
  • Relaksacja

Wypełnij świat Twojego serca, umysłu i duszy tak, aby Twoja własna prawda mogła rozkwitnąć. Wszystko jest w Twoich rękach.

Na naszym warsztacie będziesz projektować swoją wymarzoną przyszłość oraz odkrywać moc płynącą z własnego wnętrza. Będziesz poszukiwać obszarów Twojego życia, które wymagają największego zaopiekowania, otulenia, by poczuć pełnię i lekkość. We wzmacniającym kobiecym kręgu będziesz urealniać swoje marzenia i odkrywać swoje własne wartości, których uświadomienie poprowadzi Cię do realizacji celów.

Stworzysz własną mapę marzeń, która będzie odzwierciedleniem najgłębszych pragnień Twojej duszy. Pomogą Ci w tym ćwiczenia coachingowe, praca z ciałem i prowadzona medytacja, jako wzmocnienie wymarzonej wizji. W bezpiecznej atmosferze kobiecego kręgu, w którym energia płynąca z każdej z nas pomnaża się i wraca ze wzmocnioną siłą, z miłością do siebie, zrobisz pierwszy krok do realnych zmian.

• Uświadamianie kluczowych wartości życiowych – w ćwiczeniach coachingowych będziemy odnajdywać nasze kluczowe wartości. Uświadomienie ich pozwoli nadać celom realny wymiar. Wspólnie, w cieple kobiecego kręgu, postaramy się odpowiedzieć na ważne pytania: Jakie są moje wartości w życiu? Jak mam je realizować? Które z wartości są naprawdę moim wartościami, a nie wartościami wyznawanymi przez bliskie otaczające mnie osoby?
  • Mapa Marzeń – stworzysz swoją wymarzoną przyszłość w wolnej ekspresji twórczej.
  • Praca z ciałem – będziesz praktykować bycie obecną w swoim ciele oraz obserwować pojawiające się doznania i emocje. Dokładnie tam, gdzie znajduje się Twoje ciało, gdzie Ty jesteś, jest właśnie aktualny moment. Będziesz poszukiwać odpowiedzi płynących z ciała. Odpowiedzi na to, czy wykreowana wizja siebie, stworzona afirmacja wzmacnia, wspiera i otwiera Cię na dobrostan.
  • Relaksacja – w uważnej obecności, otulisz się akceptacją i zrozumieniem. W bezpiecznym prowadzeniu ugruntujesz swoją projekcję wymarzonej rzeczywistości w ciele.
  • Wyciszenie, relaks.

Termin: 20-21 stycznia 2024 r.

Miejsce: Termy Pałacowe Nałęczów

Zapisy: biuro@fundacjemocja.pl lub tel. 504 092 289

Inwestycja: 870 zł. W cenie warsztaty, nocleg w pokojach dwuosobowych w Starych Łazienkach w Nałęczowie, wyżywienie – bufet kawowy, obiad, kolacja i śniadanie, basen ze strefą SPA oraz materiały plastyczne niezbędne do tworzenia map marzeń.

Prowadzące:

Anna Zmysłowska i Agata Lamch z Fundacja Rozwoju Świadomości Emocjonalnej – EmocJa

Anna Zmysłowska
Fundatorka, założycielka, prezes Fundacji Rozwoju Świadomości Emocjonalnej EmocJa. Z wykształcenia socjolog, coach ICI (International Association of Coaching Institutes), uczestnik program Pomocy Psychologicznej Gestalt. Ukończyła trening MBSR (Mindfulness-Based Stress Reduction). Jest nauczycielem uważności AMdM dla młodzieży na licencji Akademii Mindfulness Michaela Sandersona, praktykiem Metody Kids” Skills – „Dam Radę!”, „Jestem z ciebie dumny!” – metody opartej na Podejściu Skoncentrowanym na Rozwiązaniach oraz praktykiem Soul Body Fusion. Od 10 lat pracuje z dziećmi i młodzieżą pomagając im rozwijać kompetencje emocjonalno- społeczne poprzez prowadzenie warsztatów grupowych jak spotkania indywidualne. Ma na koncie wiele godzin pracy coachingowej z kobietami, dzięki czemu była świadkiem wielu transformujących procesów. Prowadzi warsztaty dla rodziców i opiekunów- “Szkoła Uczuć”, konsultacje oraz procesy coachingowe. Specjalizuje się w pracy z kryzysami, trudnościami emocjonalnymi i społecznymi u dzieci i młodzieży oraz u osób dorosłych.

Agata Lamch
Pomaga ludziom odnaleźć spokój , harmonię oraz zagubioną po drodze radość. Kocha życie, wierzy w nieograniczone możliwości tkwiące w każdym człowieku oraz w siłę słowa. Podchodzi od życia holistycznie, tak też uczy, działa i żyje. Pasjonatka arteterapii. Specjalizuje się w pracy z ograniczającymi przekonaniami, które często są przyczyną niepowodzeń oraz trudności. Na co dzień prowadzi warsztaty i szkolenia dla dorosłych oraz dzieci i młodzieży. Z wykształcenia magister filologii polskiej, trener rozwoju osobistego (roczna szkoła trenerów organizowana przez Ośrodek Rozwoju Edukacji i Centrum Edukacji Obywatelskiej w Warszawie 2014- 2015 oraz coach (stacjonarne Studia Podyplomowe na kierunku Coaching i Mentoring na Uniwersytecie Marii Curie Skłodowskiej w Lublinie akredytowane przez Izbę Coachingu 2021 r. – 2023 r. ) Po kursie i praktykach Soul Body Fusion.